JBL a anuntat doua noi boxe din gama de produse Authentic, L16 si L8. Ambele lucreaza virtual cu orice dispozitiv si folosesc tehnologie de imbunatatire a muzicii digitale redand astfel sunetul la calitatea unui studio. Ambele boxe JBL Authentic L16 si L8 suporta conectivitate AirPlay, DLNA, NFC si Bluetooth, astfel nu o sa aveti probele in gasirea unui dispozitiv compatibil.

Boxele din noua seria de produse de la JBL suporta streaming audio de calitate de 24bit/95KHz, calitatea unui studio avand in vedere calitatea unui CD ce ofera sunet la 16bit/44.1KHz. Noile produse pot fi ideala pentru persoanele ce folosesc servicii streaming ca Qobuz ce ofera muzica la o calitate inalta.

Produsele suporta tehnologia Clari-Fi ce presupune ca va reda detaliile pierdute in compresia fisierelor de muzica. Aceasta setare poate fi modificata prin intermediul aplicatiei JPL Music folosita pe un smartphone sau tableta.

„Tehnologia Harman Clari-Fi inlocuieste detaliile lipsa pierdute in compresia fisierelor de muzica, adaugand detalii si energie oricarui stream de joasa caliate” – conform JBL

Modelul L16 foloseste o carcasa construita din lemn de nuc ce include 6 difuzoare si amplificatoare de 50W oferind un sunet pe trei cai; L8 foloseste o carcasa finisata din lemn, include patru amplificatoare si difuzoare de 30W oferind un sunet de doua cai.

Noile boxe JBL Authentic L16 au pretul de 900 de lire iar modelul L8 este disponibil pentru 500 de lire.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.