Free cookie consent management tool by TermsFeed

Am vazut pana acum ceasuri, ochelari, coliere, iar acum a venit si timpul unui dispozitiv wearable care poate fi purtat pe deget. Numit Ringnoul accesoriu tehnologic de la creatorii Longbar detecteaza fiecare miscare facuta de degete, de la detectarea formelor literelor pana la gesturile de confirmare a platii.

Ceea ce a inceput ca un proiect pe Kickstarter care acum a primit aprobarea sa fie produs pentru vanzare, inelul conectat prin Bluetooth se poarta pe index si foloseste senzori de miscare pentru a detectat miscarile.

Utilizatorul poate seta forme pentru a-si indeplini sarcinile, cum ar fi desenarea unui bec, urmata de o bifa pentru a porni o lumina inteligenta. Dispozitivul, de asemenea, va functiona cu Apple iBeacon si GPS ceea ce va permite utilizatorilor sa faca plati in magazine cu un simplu gest bifa.

Inelul a fost testat si cu alte dispozitive precum smartwatch-ul Pebble si ochelarii Google Glass si va veni insotit de un SDK pentru dezvoltatori. Potentialul este imens. Imaginati-va scrierea unui text in timp ce conduceti sau semnarea unui document virtual cu degetul.

Utilizatorul poate primi notificari prin intermediul LED-urilor sau al vibratiei. Bateria este reincarcabila si ar trebui sa dureze pana la 1.000 de gesturi. Producatorii lucreaza si la un incarcator portabil.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.