Toshiba a anuntat trei noi tablete cu Android™, aducand seria Excite in Anglia. Cele doua dispozitive – Excite Pro si Write – sunt, tehnic, aceeasi tableta, dar Write are mai multe functii integrate decat Pro cu un layer digitizat si un S-Pen, puteti scrie note, tranforma in text in distribui iar aplicatia Toshiba TrueNote va ofera o raza mare de functionalitati.

Desi cele doua tablete impart acelasi design, nu este un spatiu dedicat Pen-ului: nu este un stylus integrat asa cum este in gama Samsung Galaxy Note.

La prima vedere, designul ridica cateva puncte slabe, spatele este de plastic argintiu, finisat mat, se simte destul de placut. Ambele tablete „stralucesc” la display. Excite Pro si Write au un ecran cu o rezolutie mare, aduc imaginile la realitate la 2560×1600 pixeli.

Rezultatele unui display de 10.1 inch sunt impresionante, cu imagini sau video, cu detalii mari. Rezolutia este asemanatoare Nexus 10, una din tabletele favorite.

Difuzoarele sunt Harmon Kardon, ce promit sunete impresionante.

In inima tabletelor se afla un procesor cu patru nuclee Nvidia Tegra 4, memorie RAM de 2 GB si spatiu de stocare 16 sau 32 GB. Are si slot pentru card microSD asa ca spatiul de stocare poate fi extins cu usurinta.

Tabletele au si conexiune HDMI pe langa celelalte porturi normale, camera are capacitatea de 8 MP.

Tabletele au dimensiunea de 160.7×178.9×10.5 mm si o greutate de 632g.

s-pen tablete toshiba

Sursa: Pocket-lint

Toshiba Excite Pro vine cu pretul de 349 lire, mult mai scumpa fata de excelenta tableta cu sistemul de operare pur Android Nexus 10. Designul nu pare atat de avansat chiar daca ecranul este competitiv cu aceasta.

Toshiba Excite Write are un pret de 499 lire, cu aproximativ 100 de lire mai mult decat Samsung Galaxy Note 10.1 dar ofera un display mai bun, hardware nou si Android 4.2.

Ca accesoriu, Toshiba ofera un Cover Toshiba Keyboard ce va ofera o tastatura Bluetooth si carcasa dar nu se stie pretul inca.

Tabletele Toshiba Excite Pro si Write vor fi disponibile in Anglia, lansarea va avea loc exclusiv la Currys si PC World.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.