Atunci cand Panasonic a declarat ca nu va mai produce telefoane, a vorbit serios. Noile dispozitive Toughpad de 5 inch FZ-E1 si FZ-X1 sunt doua tablete mici care, intamplator, pot efectua apeluri. Ambele dispozitive au ecrane LCD de 5 inch ce ruleaza la rezolutii de 1280x720px, detin de o memorie RAM cu capacitatea de 2GB, 32GB spatiu intern de stocare alaturi de suport pentru card microSD, Ca si conectivitate, aceste dispozitive ofera WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, HSPDA+, WCDMA, EV-DO, 3G si LTE, nici o mentione despre HD Voice, GPS si GLONASS.

Noile gadgeturi Toughpad sunt rezistente la apa si sunt protejate impotriva prafului, acestea sunt certificate MIL-810G, IP65 si IP68 asa ca puteti folosi camere acestor dispozitive in orice conditii. Telefoanele au doua camere foto: una principala cu un senzor de 8MP si un secundara de 1.3MP.

Pe langa specificatii, dispozitivele detin o baterie cu capacitatea de 6200mAh, Panasonic sustine ca aceasta va oferi pana la 14 ore de utilizare continua si pana la 1000 ore in stand-by. Singura diferenta reala dintre cele doua noi telefoane este alegerea sistemului de operare, E1 ruleaza Windows 8 Embbed iar X1 detine Android 4.2.2.

Panasonic nu a oferit informatii despre pret dar ne putem astepta ca nopile dispozitive sa ajunga pe piata la un pret in jur de 1300$ mai tarziu in acest an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.