Nokia Lumia 625, un smartphone ce a atras atentia publicului in luna Mai, s-a lansat astazi oficial. Lumia 625 este un smartphone ce are cel mai mare display (4.7inch) cu Windows Phone 8.

Nokia Lumia 625 este oferit in 5 culori diferite ca pot fi schimbat cu usurinta pentru a fi pe placul tuturor. Nokia spune ca dispozitivul se lanseaza pentru China, Europa, Asia Pacific, India, Orientul Mijlociu si America Latina in al 3-lea trimestru al acestui an. Pretul sau (fara taxe) este in jur de 220 EUR.

„Cu telefonul nostru cel mai mare produs pana acum, Nokia Lumia 625 este un exemplu perfect despre cum compania ofera inovatii de top a telefoanelor si experienta la orice punct.” – Jo Harlow, Vide presedintele Executiv, Nokia Smart Devices.

Telefonul vine pe piata cu un ecran de 4.7 inch. Displayul este imbunatatit pentru o buna vedere in lumina soarelui. Lumia 625 are un procesor dual-core de 1.2 GHz, 512MB memorie RAM si 8GB spatiu de stocarece poate fi extins printr-un slot microSD pana la 64GB. Camera principala are un senzor de 5MP ce poate face captura video FullHD 1080p@30fps iar camera frontala este de 0.3MP. Bateria sa are capacitatea de 2000mAh.

Sursa: Nokia

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.