Nokia și-a anunțat marea întoarcere pe piața telefoanelor mobile prin lansarea noului smartphone Nokia 6 dar dezamăgirea a venit după ce s-a anunțat că dispozitivul va fi disponibil doar pentru piața locală din China. HMD Global, compania deținătoare a drepturilor de producere a telefoanelor sub brandul Nokia, mai are anunțuri importante de făcut.

Nokia Mobile are mai multe anunțuri de făcut pe 26 Februarie, conform unui clip video postat online.

Pe pagina de Facebook Nokia Mobile a fost publicat un teaser video care prezintă un smartphone Nokia alături de un mesaj interesant care spune că HMD Global mai are anunțuri de făcut.

Pe 27 Februarie începe Mobile World Congress 2017 așa că este foarte posibil să aflăm mai multe detalii despre planurile companiei. Ne putem aștepta să fie anunțată disponibilitatea internațională a noului Nokia 6 sau să fie lansat un nou dispozitiv interesant.

Nokia nu a oferit detalii suplimentare despre ce va anunța la MWC 2017 așa că este nevoie să așteptăm pentru a afla mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.