Free cookie consent management tool by TermsFeed

Yahoo așa cum îl știm nu va mai exista prea mult timp. Yahoo va fi redenumit ‘Altaba‘ după demisia CEO-ului Marissa Mayer.

Știam deja că Yahoo nu o duce așa bine iar achiziția de către Verizon ar putea schimba viitorul companiei și se pare că totul prinde contur. Conform celor mai recente informații publice, Yahoo va deveni ‘Altaba’ după demisia CEO-ului Marissa Mayer.

Altaba va acționa ca o companie bazată pe investiții și va mențina procentul de 15% deținut din acțiunile Alibaba ți 35,5% din acțiunile deținute de la Yahoo Japan. Nimic nu o împiedică pe Marissa Mayer să dețină o funcție în cadrul noii companii dar nu este disponibilă nici o informație referitoare la o acțiune de acest gen.

Vor rămâne în continuare mai mulți membrii din consiliul de administrație al Yahoo: Tor Braham, Eric Brandt, Catherine Friedman, Thomas McInerney și Jeffrey Smith.

Yahoo a avut mai multe probleme legate de securitate cibernetică. Serverele companiei au fost penetrate în ultima perioadă și mai multe date sensibile au ajuns să fie publice. Problemele recente se vor reflecta în perioada următoare și vor influența negativ veniturile companiei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.