Nokia X a atins 4 milioane de precomenzi in China

Noul smartphone de la Nokia ce ruleaza Android denumit X a castigat interesul utilizatorilor din China. Pe 10 Martie, Nokia a pus la dispozitie, ca precomanda, telefonul la retailerul jd.com, in doar 4 zile, peste 1 milion de dispozitive au fost precomandate prin intermediul platformei JD. Nokia a facut astazi un anunt in care prezenta numerele oficiale, acestea ajung pana la 3.8 milioane de unitati precomandate.

Telefonul Nokia X va fi disponibil in China in 3 culori iar varianta in negru o duce cel mai bine (2.03 milioane de precomenzi) urmata de versiunea alba (1.04 milioane) si verde (0.84 milioane).

In ciuda numarului mare de precomenzi, este de mentionat si faptul ca acestea nu semnifica vanzari sigure. Fata de algoritmii pre-comenzilor, jd.com nu cere utilizatorilor sa plateasca dispozitivele inainte asa ca pana la disponibilitatea telefonului pe piata nu vom sti numarul exact de vanzari.

Nokia X va fi disponibil pe piata din China incepand cu 24 Martie iar utilizatorii ce au precomandat telefonul vor avea prioritate. Ca dispozitiv entry-level, pretul telefonului este de 113$, JD il ofera la precomanda pentru pretul de 97$.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus