Noul smartphone de la Nokia ce ruleaza Android denumit X a castigat interesul utilizatorilor din China. Pe 10 Martie, Nokia a pus la dispozitie, ca precomanda, telefonul la retailerul jd.com, in doar 4 zile, peste 1 milion de dispozitive au fost precomandate prin intermediul platformei JD. Nokia a facut astazi un anunt in care prezenta numerele oficiale, acestea ajung pana la 3.8 milioane de unitati precomandate.

Telefonul Nokia X va fi disponibil in China in 3 culori iar varianta in negru o duce cel mai bine (2.03 milioane de precomenzi) urmata de versiunea alba (1.04 milioane) si verde (0.84 milioane).

In ciuda numarului mare de precomenzi, este de mentionat si faptul ca acestea nu semnifica vanzari sigure. Fata de algoritmii pre-comenzilor, jd.com nu cere utilizatorilor sa plateasca dispozitivele inainte asa ca pana la disponibilitatea telefonului pe piata nu vom sti numarul exact de vanzari.

Nokia X va fi disponibil pe piata din China incepand cu 24 Martie iar utilizatorii ce au precomandat telefonul vor avea prioritate. Ca dispozitiv entry-level, pretul telefonului este de 113$, JD il ofera la precomanda pentru pretul de 97$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.