Vimeo a anuntat astazi ca a achizitionat Cameo, o aplicatie iPhone ce permite filmarea, editarea si distribuirea clipurilor video. Termenii de achizitie nu au fost dezvaluiti dar, conform Vimeo, echipa aplicatiei va continua sa lucreze la dezvoltarea acesteia. Cameo nu va inceta sa existe, cel putin in viitorul apropiat, iar aceasta va fi disponibila alaturi de serviciile oferite de Vimeo.

Echipa de dezvoltare a aplicatiei Cameo vor raspunde lui Andrew Pile, directorul dezvoltarii tehnologice de la Vimeo, dar acestia nu vor contribui la dezvoltarea nici unui produs propriu al Vimeo. Ca parte a achzitiei, co-fondatorul Cameo, Matthew Rosenberg, isi va face tranzitia catre pozitia de vice-presedinte al Cameo.

Cameo se diferentiaza fata de alte servicii video de scurt-metraj, ca de exemplu Vine si Instagram, prin oferirea posibilitatii crearii de scurt-metraje cu o durata de pana la doua minute. Clipurile individuale pot avea o durata de maximum sase secunde dar aplicatia permite combinarea acestora intr-un scurt metraj. Atunci cand terminati, puteti schimba ordinea clipurilor combinate, adauga sunet sau va puteti invita prietenii sa contribuie cu propriile filmari.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.