Un minus al fotografiei pe dispozitivele mobile este lipsa controalelor avansate. Fata de un DSLR, abilitatea de a controla setari ca expunere lipsesc pe un smartphone. Cu o integrare sporita a tertelor-aplicatii ale iOS 8, o noua aplicatie incearca sa aduca mai mult control asupra camerei foto, setari regasite in aparatele foto DSLR dar pe un dispozitiv iPhone.

Noua aplicatie poarta numele de „Manual” reprezinta o unealta puternica pentru amatorii de fotografie pe dispozitivele mobile. Aplicatia ofera control pur asupra camerei foto a iPhone oferind setari pentru expunere, shutter, ISO, balans alb si focus.

Aplicatia umpla un gol lasat de mai multe aplicatii pentru camera foto, aplicatii ce au acelasi scop principal. Manual reprezinta o introducere catre moduri mai bune de fotografiere. Manual nu va imita cu exactitate un DSLR dar abilitatea de a face rapid anumite setari este o necesitate, in special in conditii de luminozitate scazuta.

Puteti descarca aplicatia din magazinul de aplicatii iTunes.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.