Noua tableta imensa Dell XPS 18

Noua tableta Dell XPS 18 are un ecran de 18.4 inch cu o rezolutie FullHD 1080p, peste toate poate fi considerata un dispozitiv cu rol dublu, un all-in-one PC.

Puteti gasi galeria foto pe pagina noastra de Facebook: fb.com/TechCafeRO

Materialele din care este facuta tableta sunt foarte usoare facand-o usor si confortabil de tinut in palma, are in jur de 2.3 Kg comparata cu rivala sa de la Sony: Tab 20 care are o greutate de peste 5 Kg.

Tableta poate fi utilizata in modul Desktop PC, utilizand piciorul de prindere, tastatura si mouse-ul dar nu este un desktop pc, este doar o tableta ce sta intr-un incarcator ce poate fi folosit ca picior de prindere .

Dell ne spune ca mecanismul de incarcare al tabletei nu este final inca si nu blocheaza tableta in piciorul de prindere asa cum este prezentat in fotografiile postate. Aceste aspecte vor fi schimbate pentru modelul final.

Dell se bazeaza pe utilizatorii ce asteapta un inlocuitor pentru un computer clasic de familie dar compania merge pe noul sau model XPS 18 – sunt disponibile o multitudine de optiuni privind procesorul, un procesor cu doua nuclee de la Intel fiind varianta cea mai ieftina.

Nu este necesar sa plasati tableta in dock pentru a sta in picioare, are 2 “picioruse” mici in spate ce pot fi scoase si de care puteti rezema tableta pentru a sta la veticala. Acestea sunt utile pentru a misca dispozitivul cu usurinta pe o masa gasid un unghi bun pentru scriere si citire.

Tableta vine cu sistemul de operare Windows 8, cu iconuri ce le ve-ti indragi instantaneu, ca si tastatura deasemenea. Unghiul optim de vizualizare este foarte bun, 2-3 persoane asezate pe o canapea nu or sa aiba nici o problema in unghiul de afisare.

Tableta are un sistem de racire destul de bun, pe marginile acesteia observam destule gauri de aerisire si este de mentionat faptul ca nu face galagie, este foarte silentioasa.

Dell XPS 18 este subtire avand in vedere dimensiunile sale, mai putin de 18mm si include majoritatea porturilor necesare:  doua porturi USB, mufa pentru casti, un difuzor, butoane de volum, buton de pornire/oprire.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus