Noul HTC Butterfly testat sub numele de DLXPLUS?

HTC a adoptat rezolutia de 1080p anul trecut o data cu varianta Butterfly, lansata in Statele Unite ca Droid DNA. De atunci, compania a tot perfectat dispaly-ul HD, lansand varianta HTC One. Cu toate acestea, zvonurile de luna trecuta anuntau ca originalul Butterfly inca mai are multe de spus pe piata smartphone-urilor, de vreme ce HTC a anuntat lansarea unei variante imbunatatite a sa. La vremea respectiva, parea ca acest nou Butterfly va aparea destul de curand, desi data exacta nu era cunoscuta inca.

Intr-un raport al unui test OTA sunt mentionate trei dispozitive “DLXPLUS”.

Avand in vedere faptul ca primul Butterfly a fost testat sub numele de DLX, nu e deloc gresit sa presupunem ca aceste trei dispozitive sunt variante imbunatatite ale acestuia. In timp ce doua dintre modele seamana foarte mult cu versiunea originala Butterfly, unu avand LTE, altul – nu, al treilea este o varianta CDMA, sa fie vorba de o noua varianta Droid DNA?

Am fi tentati sa spunem “nu”, pentru ca in timp ce telefonul are CDMA, GSM si WCDMA, lucru firesc la un smartphone Verizon cu acoperire roaming globala, LTE-ul nu este mentionat niciunde, o caracteristica care a devenit o conditie implicita oferita de furnizor. In plus, Verizon are inca planuri mari cu HTC One, iar un nou Droid DNA nu ar fi necesar.

Cu toate acestea, raman inca multe intrebari fara raspuns cand vine vorba de varianta internationala Butterfly 2. Singurul lucru care se cunoaste este faptul ca va dispune de un Snapdragon 600.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus