Noul smartphone Huawei Mate 9 este disponibil pe piața locală din România

Huawei Mate 9

Huawei anunță disponibilitatea pe piața locală din România a mult așteptatului model Huawei Mate 9, telefonul cu cel mai performant procesor din lume, la doar două luni de la lansarea globală. Huawei Mate 9 aduce un sistem hardware cu specificații de top alături de un design contemporan.

Noul Mate 9 folosește procesorul de top Kirin 960 care integrează Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă. Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%.

Telefonul folosește o baterie cu capaciattea de 4000mAh și suport pentru tehnologia de încărcare rapidă SuperCharge. Bateria este capabilă să ofere până la două zile de utilizare în regim normal dar și o creștere de 40% a duratei apelurilor CDMA și o creștere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual–camera, proiectat în colaboare cu Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

La nivel se software, noul Huawei Mate 9 folosește interfața EMUI 5.0 care introduce un nou design intuititv. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot fi accesate cu 3 click-uri.

Noul smartphone Huawei Mate 9 va fi disponibil în varianta de culoare Space Gray în oferta magazinului online eMag, urmând să fie disponibil și la alți retaileri în următoarea perioadă.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus