Dacă iubiți fotografiile de tip selfie atunci Oppo este gata să vă ofere posibilitatea de a face unele foarte bune pentru a vă impresiona prietenii de pe rețelele sociale. Compania lansează Selfie Expert adică un nou smartphone denumit Oppo F1 ce este deja disponibil în toată Europa.

În evidență iese camera foto secundară ce are un senzor de 8MP cu apertura f/2.0 și un senzor de 0,25 inci. Camera foto este susținută de un pachet software impresionant ce se va dovedi un adevărat profesionist. Aplicația dedicată fotografiilor selfie este denumită Beautify 3.0 ce va aduce îmbunătățiri semnificative fotografiilor. Aceasta include trei moduri de înfrumusețare dar și mai multe filtre.

Oppo F1 are un ecran cu diagonala de 5 inci ce afișează o rezoluție HD iar pe spate găsim o cameră foto cu un senzor de 13MP ce are apertura f/2.2. Alte specificații mai includ un procesor Qualcomm Snapdragon 616 cu opt nuclee, 3GB capacitate a memoriei RAM dar și 16GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 128GB prin intermediul unui card microSD. Bateria folosită are capacitatea de 2500mAh și rulează sistemul de operare Android 5.1 alături de interfața ColorOS 2.1.

Ca și preț, noul smartphone Oppo F1 va ajunge în magazinele de retail la 250$ iar momentan poate fi pre-comandat în toată Europa.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.