Noul telefon Facebook de la HTC cu specificatii noi

HTC isi incearca iarasi norocul prin crearea unui nou telefon bazat pe tema Facebook. Cateva specificatii tehnice iesite la iveala in luna ianuarie despre un dispozitiv HTC cu numele de cod Myst (a avut numele recent de Opera) a sugerat ca HTC isi va mai incerca norocul cu inca o astfel de idee dupa dispozitivul Status/ChaCha (foto).

Acestia au vorbit despre un smartphone Android cu performante medii si cu un buton Facebook dedicat. Astazi am mai aflat cateva specificatii tehnice ale telefonului ce ne arata ca este mai performant decat versiunea anterioara.

HTC-ChaCha

Marea diferenta dintre cele doua modele este aceea ca noul model va avea un procesor cu doua nuclee de 1GHz Snapdragon S4 MSM8930 sau MSM 8960 de 1.5GHz. Memoria ram este de 1GB si spatiul intern de stocare este de 16GB, camera din spate cu o rezolutie de 5MP iar cea frontala de 1.6MP. Se zvoneste ca noul HTC Myst va avea un ercan de 4.3 inch cu o rezolutie HD 720p cu o densitate destul de buna a pixelilor.

Noile specificatii obtinute despre Myst ne mai ofera inca un detaliu: va suporta LTE, sigur isi va gasi “casa”la AT&T.

Aceste informatii nou aparute nu fac nici o referire specifica la un buton Facebook dar din nou nu avem nici un motiv sa credem ca acest detaliu important s-a modificat.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus