Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nvidia a anunțat astăzi noua placă video Nvidia GeForce GTX 1060, cel mai recent model din familia de produse ce folosește arhitectura Pascal. Alături de GeForce GTX 1070 și GeForce GTX 1080, noua placă video este succesoarea modelului GeForce GTX 980.

Nvidia susține că acest model va oferi utilizatorilor performanțele plăcii GeForce GTX 980 dar va avea o eficiență energetică de două ori mai bună față de aceasta iar specificațiile sale va deschide o nouă ușă către accesul la realitatea virtuală. GeForce GTX 1060 se potrivește perfect segmentului de gaming mainstream iar prețul acesteia va încânta posibilii clienți.

Nvidia GeForce GTX 1060 are performanțe foarte bune iar specificațiile sale includ 6GB capacitate a memoriei video, cipset ce folosește arhitectura Pascal și un procesor care rulează la o frecvență de 1650MHz. Prețul este mai mare față de AMD Radeon RX 480 dar Nvidia susține că acesta este justificat de performanțele obținute.

Nvidia GeForce GTX 1060 va ajunge pe rafturile magazinelor începând cu data de 16 Iulie și are un preț recomandat de aproximativ 300$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.