Nvidia prezinta Tegra Note (platforma de referinta pentru tabletele cu Tegra 4)

Nvidia a nuntat oficial noua generatie de referinta pentru tabletele Android. Noua tableta poarta denumirea de Tegra Note. Tegra Note nu este un dispozitiv pus la dispozitia utilizatorilor ca si Nvidia Shield, compania nu va produce si vinde aceasta tableta, este o platforma de referinta pentru producatorii de dispozitive ce le va permite sa aduca pe piata dispozitive cu Tegra 4 pentru preturi mici de 199$.

Compania a mai adoptat aceasta strategie, platforma de referinta Kai, de exemplu, a fost baza tabletei Nexus 7 in 2012. Noua platforma oferita de Nvidia poate aduce pe piata tablete cu procesoare mai bune, suport pentru stylus si chiar mai mult pentru acelasi pret.

Platforma Tegra Note are un display IPS de 7 inch ce ruleaza o rezolutie de 1280x800px, un procesor quad-core Nvidia Tegra 4 ARM Cortex A-15, o camera foto principala de 5MP si una secundara VGA, slot pentru card microSD si un port micro HDMI.

Nvidia sustine ca tableta va fi capabila sa ofere o durata de viata a bateriei de 10 ore ruland filme HD. Aceasta are un stylus cat si suport hardware pentru el.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus