Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mozilla tocmai a lansat Firefox 24, acesta noua actualizare se axeaza mai mult pentru versiunea mobila Android. Noua actualizare cuprinde suport WebRTC permitand utilizatorilor de dispozitive Android sa efectueze apeluri video din browser fara a mai fi nevoie de un plugin.

O alta noutate este faptul ca utilizatorii pot imparti taburile browserului cu alte dispozitive NFC, sa lanseze o aplicatie preferata din meniul principal, sa citeasca in Braille sau sa activeze Night Mode in Reader.

Utilizatorii versiunii desktop nu sunt nici ei lasati deoparte, versiunea 24 le va permite sa inchida toate taburile de la dreapta celui activ, sa mute ferestre de chat sau sa foloseasca scrollbarul ascuns pe sistemul de operare OS X Lion sau mai nou. Daca sunteti curiosi puteti vizita pagina oficiala mozilla.com sau sa mergeti in meniul browserului si sa selectati Help -> About Firefox.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.