Samsung Galaxy Gear 2 ar putea fi lansat la inceputul anului urmator

Samsung Galaxy Gear 2 ar putea fi lansat in ianuarie sau februarie 2014. Un site coreean anunta ca Samsung pregateste partea a doua a smartwatch-ului care a fost pus in vanzare anul acesta. Galaxy Gear este un gadget care numara printre specificatiile sale un ecran Super AMOLED  de o foarte buna calitate, o camera integrata de 1.9 megapixeli, o busola digitala, functii pentru redare audio si video, cronometru si  pedometru pentru amatorii de fitness.

Exista totusi cateva aspecte care au nemultumit utilizatorii, si anume faptul ca bateria se descarca destul de repede, iar compatibilitatea sa este redusa in raport cu alte dispozitive Android. Samsung anunta ca vor imbunatati calitatea bateriei si conectibilitatea la urmatorul Galaxy Gear, a carui productie a inceput in luna aceasta. Producatorul coreean anunta ca produsul va avea integrat si un chip GPS.

Avand in vedere imbunatatirile pe care coreenii le anunta, ar parea ca prima varianta a smartwatch-ului a reprezentat mai degraba un prototip pentru a testa piata.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus