Free cookie consent management tool by TermsFeed

Desi au tot aparut filmulete cu ochelarii Google inca de anul trecut, relatarile despre acest accesoriu unic au fost axate mai mult pe design si pe experienta unica oferita utilizatorilor decat pe detaliile tehnice. Acum, ca o parte dintre dezvoltatori au pus maina pe acesti ochelari la un eveniment care a avut loc recent, iar proiectul se afla deja al doilea an la rand in lumina refectoarelor, ceva mai multe informatiile legate de noul gadget au fost facute publice, inclusiv, probabil, cea mai importanta: data la care vor fi disponibili pentru vanzare.

 Cei de la Verge au prezentat deja imagini cu ceea ce inseamna  experienta oferita de ochelarii Google, imagini care contin si cateva detalii interesante despre acest dispozitiv. Nu este nicio surpriza faptul ca noii ochelari nu dispun de celular radio, lucru care nu inseamna ca trebuie neaparat sa fie conectati in permananeta la smartphone. Conectivitatea prin Bluetooth este cu siguranta o optiune, insa ochelarii au posibilitatea de conectare independenta la retea prin wi-fi. Prezenta unui receptor GPS, de asemenea, nu este de mult o surpriza, avand in vedere demo-uri prezentate deja in care acestia sunt utilizati ca un ajutor de navigare, dar acum stim ca cip-ul este on-board, ca informatiile legate de locatie nu sunt accesate de pe telefon.

Pana acum, dezvoltatorii au platit 1500 de dolari pentru ochelari, iar cei de la Google au pus in vanzare un stoc limitat cam la acelasi pret. Nu se stie exact pretul la care vor aparea pe piata, insa se pare ca va fi sub cel platit de dezvoltatori.

In ceea ce priveste disponibilitatea, cei de la Google au in plan lansarea ochelarilor pana la sfarsitul acestui an.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.