Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grupul OMV a lansat o aplicatie pentru dispozitivele mobile, OMV Station Finder. Aplicatia va permite localizarea oricarei statii de alimentare cu carburant OMV, statiile pot fi reprezentate chiar si prin tehnologia bazata pe „realitate augumentata„. OMV Station Finder este o aplicatie gratuita si este disponibila pentru telefoanele iPhone dar si pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android™.

Puteti localiza cu usurinta o statie de distributie de carburant cu ajutorul noii aplicatii OMV Station Finder ce poate fi descarcata din Google Play™ pentru smartphone-urile cu Android cat si din iTunes pentru telefoanele iPhone sau tablete iPad. Aceasta aplicatie localizeaza cea mai apropiata statie OMV, va ofera distanta de la pozitia dvs. catre aceasta folosind GPS -ul dispozitivului sau puteti introduce manual adresa statiei, aplicatia va poate calcula un traseu rapid catre statia de alimentare. O alta functie suplimentara va permite sa vizualizati statiile OMV folosind „realitatea augumentata” ce va poate oferi indicatii mult mai precise de orientare.

Aceasta functie foloseste camera foto integrata a dispozitivului pentru afisarea pe ecran a imaginilor din vecinatete suplimentate cu informatii digitale in timp real.

Statiile de distributie carburant cele mai apropiate pot fi vizualizate sub forma unei liste, pe o harta, puteti specifica numarul maxim de optiuni. Prin folosirea vizualizarii detaliate puteti avea acces la mai multe informatii ca: programul statiei OMV, date de contact, optiuni de plata, serviciile de spalatorie auto sau alimentare dar si alte servicii oferite de OMV ca VIVA, serviciul de livrare flori sau plata prin WESTACO EXPRESS. Puteti selecta afisarea statiilor cu program non-stop sau a celor cu servicii suplimentare.

OMV Station Finder este disponibila in engleza cat si in limba locala a fiecarei tari. Are sub acoperire Romania, Austri, Germania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Serbia, Bulgaria si Slovenia. Pentru unele tari cum ar fi Romania, Austria si Germania, puteti vedea si cele mai recente preturi ale carburantilor afisate de fiecare statie localizata.

„Prioritatea noastra este sa oferim servicii de calitate superioara si sa raspundem nevoilor clientilor nostri. Aplicatia Station Finder le permite acestora sa localizeze cea mai apropiata statie OMV, inclusiv cand sunt pe drum, oferind o multime de alte informatii utile, cum ar fi distanta, traseul si tot ce trebuie sa stie despre acea statie. Prin integrarea tehnologiei bazate pe realitate augmentata, clientii nostri au acces la un sistem de vizualizare si interactiune cu totul special, de ultima generatie.” –  Dragos Ivan, Marketing & Training Manager, OMV Petrom Marketing

Aplicatia OMV Station Finder poate fi descarcata prin intermediul Google Play sau iTunes:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omv.stationfinder
https://itunes.apple.com/de/app/omv-tankstellen-finder/id634060444

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.