Archos a lansat tableta ChefPad de 9,7 inci

Archos a lansat recent ingenioasa tableta ChefPad pentru cei pasionati de gatit. Tableta dispune de un ecran cu touchscreen de 9,7 inci si o rezolutie de 1024×768 megapixeli, un procesor dual-core de 1,6GHz si sistem de operare Android™ 4.1 Jelly Bean. Desi un dispozitiv economic, acesta are o memorie interna de 1GB, capacitatea de stocare de 8GB, care poate fi marita folosind un card microSD, si doua camere foto (principala si frontala) de 2 MP.

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta tableta Archos va fi echipata cu un set de aplicatii numite Chef Apps Selection, destinat gurmanzilor carora le place sa-si incerce abilitatile in bucatarie.

Cu toate acestea, bucataria, plina de cutite si furculite si fum negru, poate fi un loc periculos. Din acest motiv, tableta vine insotita de un suport si o carcasa de protectie din silicon.

ChefPad este prevazuta cu un port Mini HDMI pentru conexiunea wireless, lucru care face ca tableta sa arate putin ciudat.

Pretul de vanzare al tabletei este de 177.68 euro si va fi pusa in vanzare mai intai in Marea Britanie, in luna iunie a acestui an.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus