Ăh? Cu siguranță sună bine și nu este doar un headline menit să vă atragă la acest articol, face parte din realitate. CES 2016 nu a însemnat doar tehnologia telefoanelor mobile și a comunicațiilor. Pe lângă inovațiile din acest domeniu a avut loc și dezvoltarea industriei de vehicule autonome. Au fost prezent multe companii de renume ce au avut de făcut anunțuri în stângă și în dreapta.

Producătorul de drone Ehang din China s-a făcut remarcat în toată mulțimea mulțumită unui nou produs ce combină elementele tradiționale ale unei drone și elementele unui vehicul autonom pentru o singură persoană.

Hocus-pocus, la stand și-a făcut apariția un vehicul zburător autonom ce poate transporta o singură persoană. Ehang 184, un quadcopter autonom cu un singur loc este o dronă supradimensionată cu o cabină în mijloc. Mașinăria zburătoare debitează nu mai puțin de 1000 de cai putere pentru a zbura și transporta o persoană în cabină.

Chiar dacă acest produs a întors absolut toate capetele, principalul produs al companiei este o dronă denumită Ghost. Ehang are încheiat un perteneriat de distribuție cu producătorul de aeronave American Hobbico pentru a vinde produsul consumatorilor interesați de acesta din SUA.

Urmăriți mai jos clipul video de prezentare al produsului:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.