OnePlus este compania ce a demonstrat producătorilor de top că pot fi vândute telefoane de top la prețuri accesibile. OnePlus X este un smartphone nou lansat în urmă cu doar două săptămâni și are tente ale iPhone 4 și iPhone 5 și este disponibil în două versiuni: una cu un spate din sticlă și una cu un spate din material ceramic.

Ca și specificații, noul smartphone al companiei folosește un ecran FullHD cu diagonala de 5 inci, procesor Snapdragon 801 (identic cu cel folosit în modele de top ca Sony Xperia Z3 sau LG G3), 3GB capacitate a memoriei RAM, baterie cu capacitatea de 2525mAh și două sloturi pentru cartela SIM. Dispozitivul are 16GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD cu până la 128GB.

Alte detalii mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 13MP alături de una secundară cu un senzor de 8MP. OnePlus X rulează sistemul de operare Android 5.1.1 alături de Oxygen OS ce include aceleași aplicații ca și One Plus 2. Dispozitivul dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea.

Noul smartphone OnePlus X este disponibil la retailerul Quickmobile la un preț de aproximativ 1600 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.