Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mai puțin de o săptămână, atât mai este până la un eveniment mult așteptat de vânătorii de oferte de pe magazinele online și nu numai. Aceasta poate fi ocazia potrivită pentru a achiziționa un produs la care râvniți de mult timp dar prețul acestuia nu este chiar unul mic.

Cum ne-am putut obișnui de ceva timp, majoritatea magazinelor participă la evenimentul de reduceri ce va avea loc vinerea viitoare pe 20 Octombrie. Pe lângă ofertele ce ne fac tututor cu ochii sau titlurile ce ne atrag ca un magnet, este foarte important să știm cum ne ferim de ofertele fantomă sau neserioase. Ca și sfaturi vă putem spune să:

  • urmăriți prețurile produselor pe care le doriți;
  • faceți screenshoturi sau scrieți pe hartie evoluția prețurilor din această periodă;
  • nu alegeți doar un singur magazin că s-ar putea să aveți surprize (preț umflat sau lipsă stoc).

Dacă doriți să beneficiați din plin de Black Friday 2015 atunci asigurați-vă că aveți deja un cont de cumpărător pe site-ul magazinului (de preferat magazinelor) online. Adăugați produse la lista de favorite, creați liste de cumpărături și salvați adresele url ale produselor pe care doriți să le achiziționați. Acestea sunt doar câteva sfaturi utile pentru voi ce așteptați cu nerăbdarea evenimentul Black Friday din acest an.

Printre magazinele participante la eveniment putem aminti de eMag, elefant , Quickmobile, evoMag  sau Flanco . Toate din acestea ne-au surprins la evenimentele anerioare așa că vă sugerăm să fiți cu ochii în patru.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.