Free cookie consent management tool by TermsFeed

Poate știți deja că la Orange puteți contracta și servicii fixe precum televiziune prin cablu sau internet prin fibră optică iar dacă nu o să aflați acum. Orange este o alternativă foarte bună pentru serviciile fixe de acasă iar ofertele disponibile nu pot fi trecute cu vederea. În acest articol o să vă prezint oferta operatorului la serviciile de internet prin fibră optică pentru acasă.

Orange are o experiență vastă și se află în topuri atunci când discutăm despre vitezele de download 4G sau despre calitatea serviciilor oferite. Abonamentele de internet fix prin fibră optică aduc viteze de download de până la 1000Mbps, viteze foarte bune pentru gaming, streaming video de calitate sau stabilitatea conexiunii la internet.

Abonamentele Orange Home Net sunt disponibile la prețuri promoționale ce încep de la doar 7 Euro pe lună și pot ajunge la 11 Euro lunar. Pachetele disponibile includ și un router Wi-Fi așa că o să ai internet în toată casa fără să cumperi unul nou.

Poți vizita oricând orange.ro pentru a afla mai multe informații despre pachetele la abonamentele Home Net, pachete pe care o sa le prezint și mai jos.

Cu doar 7 Euro pe lună te poți bucura de abonamentul Orange Home Net 100 care oferă o viteză de download de până la 100Mbps, 30Mbps viteză de upload și un router Wi-Fi.

Abonamentul Orange Home Net 500 cu 9 Euro lunar are o viteză maximă de download de 500Mbps, 250Mbps viteză de upload și include un router Wi-Fi.

Cel mai mare abonament este Orange Home Net 1000 și are ca beneficii o viteză de download de până la 1000Mbps, 500Mbps viteză de upload, include un router Wi-Fi iar abonamentul lunar este de 11 Euro.

Prețurile de mai sus sunt promoționale și se aplică clienților care vor încheia un contract pe o perioadă de 24 de luni. Prețurile standard sunt: 8,75 euro/lună pentru Home Net 100, 11,25 euro/lună pentru Home Net 500 și 13,75 euro/lună pentru abonamentul Home Net 1000.

Vizitează pagina ofertei Orange Home Net pentru mai multe detalii iar pentru informații referitoare la disponibilitatea serviciului la adresa ta poți accesa orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

4 comentarii

 1. Avatar of Vasile

  Sunt *** rau de tot astia de la Orange care tot o trag cu viteze 4G fara sa ti spuna ca de fapt nu o sa ti ofere in veci astfel de viteze pentru simplul fapt ca nimeni nu i obliga, e mai usor sa imparti o viteza de asa zisa 4G la 4 abonati ca nimeni nu te obliga sa le si oferi……….
  Orice alt furnizor de acest gen e mai bun decat ORANGE, niste tepari ce profita de legislatia deficitara.

 2. Avatar of Soulcage

  ce a spus Florin :), tampit sa fiu sa renunt la abonamentul meu de 500 mb (reali, nu vrajeala) de la RDS de 34 de lei + promotia pe care am prins-o de 4 luni la juma’ de pret, dk nu ma insel… pentru 1 abonament de 50-51 de lei cu nimic superior

 3. Avatar of Florin

  nust de ce dar eu parca tot la RDS prefer sa raman cu NET de 1 GB .
  am RDS de vreo 15 ani,nu as trece pe Orange cu toate ca am Abonament la ei de Voce si Smart Home.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.