Panasonic incepe primavara cu o serie de lansari noi: o noua gama de televizoare FullHD din gama VIERA, o noua camera video portabila si o noua gama de boxe subtiri.

Panasonic VIERA TX-60AS650E

Noua gama medie de televizoare VIERA pentru Europa includ, ca specificatii, rezolutii FullHD alaturi de optiuni inteligente de conectivitate ca TV Anywhere si Remote Sharing. Noile modele de televizoare (AS640, AS650, AS740 si AS750) permit accesarea programelor TV oriunde in lume cu posibilitatea de a le inregistra folosind functia TV Anywhere iar functia Remote Sharing permite transmiterea de imagini, clipuri video sau mesaje direct pe televizor. Televizoarele au un design elegant cu rame inguste si vin in diagonale intre 39 si 60 de inci.

Panasonic Soundbars (SC-HTB880) Left

Noua gama de boxe subtiri montabile pe perete de la Panasonic (SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 si SC-HTB8) ofera utilizatorilor sai sunet surround perfect pentru urmarirea filmelor, a programelor TV dar sunt perfecte si pentru jocuri, acestea aduc in casa experienta unui cinematograf. Boxele au un design Delta Form ce ajuta la crearea unui sunet dinamic si in acelasi timp asigura intregului sistem o forma atractiva. Boxele includ si un subwoofer wireless si un sistem Multi Angle Sound ce permit livrarea unui sunet dinamic 5.1. Modelele SC-HTB880, SC-HTB680 si SC-HTB580 vin integrate cu functii NFC ce permit o mai usoara conectare cu un smartphone compatibil NFX, tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apropie dispozitivul de semnul One-touch pentru realizarea unei conexiuni.

Panasonic Wearable Camcorder (HX-A500)

Alaturi de noile modele de televizoare si boxe portabile, Panasonic a mai lansat si prima camera video portabila 4K 25p din lume. Camera video HX-A500 are un design compact si o greutate mica putand fi atasata oriunde pe corp sau pe cap ducand astfel filmarea 4K la un nou nivel. Camera video are rezistenta la apa (pana la 3 metri pentru 30 de minute), la praf fiind gata de actiune in conditii grele. Camera video portabila dispune de un ecran LCD cu diagonala de 1.5 inci, ofera conectivitate NFC si WiFi, stabilizator de imagine EIS dar si streaming video in timp real (UStream).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.