Panasonic a prezentat vizitatorilor conferintei anuale Internationale Funkausstellung 2013 (IFA) de la Berlin cum solutiile si produsele sale vor oferi consumatorilor mai mult confort, conectivitate mai buna si un stil de viata mai verde.

Fie ca este vorba de birou, de calatorii sau propriul camin, Panasonic a prezentat solutii si produse care vor contribui la crearea unei vieti mai bune intr-o lume mai buna pentru fiecare consumator.

Printre produsele prezentate anul acesta de Panasonic la IFA se numara: primul televizor Ultra HD Smart VIERA TX-L65WT600, prima camera din lume DSLM cu Live View Finder (LVF) incorporat, cu inclinare pana la 90 de grade si boxele portabile wireless cu Bluetooth SC-NA30 si SC-NA10, dar si o serie de electocasnice.

 
Televizorul 4K Ultra HD

 
Panasonic a prezentat Smart VIERA TX-L65WT600, primul televizor Ultra HD la nivel mondial cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0 si DisplayPort 1.2a. Oferind pana la 60 de cadre pe secunda si redare 4K, WT600 reprezinta alegerea perfecta pentru consumatorii care doresc sa acceseze noi niveluri de home entertainment dar si pentru profesionistii – care lucreaza in studiouri TV – pentru care calitatea imaginii este imperios necesara.

WT600 ofera accesul la o gama larga de continut 4K pentru a profita din plin de inovatiile ecranului, permitand utilizatorilor sa-si extinda experientele 4K nu doar prin continut video dar si prin jocuri, continut online si fotografii, toate la o calitate 4K.

Noua generatie cu intrare 4K 50/60p dezvoltata pe baza specificatiilor HDMI 2.0 si DisplayPort 1.2a demonstreaza in continuare calitatile televizorului si asigura faptul ca va functiona si in viitor cu player-ele compatibile 4K, sistemele set-top box si console de jocuri de ultima generatie.

Fiind o premiera a industriei, televizorul WT600 are incorporat un decodor 4K H.264 (MPEG4) ce permite nu doar redarea fisierelor video 4K prin cardul USB sau SD dar – mai important – permite redarea continutului 4K direct de pe internet. Entuziastii foto isi pot accesa fotografiile prin cardul SD 4K Photo Viewer sau pot folosi functia 4K Swipe / Share pentru a transfera fotografii wireless de pe telefonul mobil sau tableta in rezolutie Ultra HD.

Prin functia 4K Intelligent Frame Creation, WT600 genereaza peste 120 de cadre pe secunda, chiar si cu surse Ultra HD, fiind pozitionat mai sus decat modelele concurente fara o rata de compresie echivalenta. Televizorul Panasonic 4K Ultra HD analizeaza de asemenea scene complexe – cu miscare dintr-o multitudine de directii – si optimizeaza orice obiect independent. Tehnologia Infinite Contrast obtine o rata de contrast infinita, subliniind astfel calitatea exceptionala a imaginii.

Functia integrata Twin HD tuners a WT600 permite o experienta de vizionare a televizorului mai convenabila si flexibila, ceea ce bucura fiecare membru al familiei. Functia permite utilizatorilor sa urmareasca un program live in timp ce inregistreaza un altul sau sa urmareasca un program in timp ce un al membru al familiei urmareste simultan o transmisie pe tableta – totul fara un set-top box extern. Functia este folositoare in special in momentul in care unii membri ai familei vor sa urmareasca un film, in timp ce altii nu vor sa piarda un meci de fotbal.

Asemeni tuturor modelelor Smart VIERA, WT600 incorporeaza o retea wireless LAN. Utilizatorii pot accesa rapid si usor continut multimedia prin intermediul retelei de acasa prin streaming DLNA, dar si prin intermediul platformei cu aplicatii pentru Smart VIERA ce-si dezvolta continuu gama de aplicatii social-media precum Facebook, Twitter si Skype. Prin camera automata pop-up WT600, conferintele video pot fi organizate doar prin apasarea unui buton.

Browserul incorporat WT600 poate furniza continut Flash. Calitatea videoclipurilor si grafica de rezolutie slaba poate fi imbunatatita prin intermediul optimizatorului Web Content Optimiser Pro. Pentru a accesa mai simplu textul si adresele web, utilizatorii pot conecta o tastatura la WT600 folosind un adaptor USB sau wireless prin Bluetooth.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.