Dupa ce o versiune pentru tableta a fost lansata anul trecut, soft-ul pentru prelucrarea imaginilor Adobe Photoshop este acum disponibil pentru utilizatorii de telefoane. Adobe tocmai a anuntat lansarea unei versiuni pentru iPhone-urile Apple si, de asemenea, una pentru telefoanele care ruleaza sisteme Android.

 Asemenea aplicatiilor Photoshop Touch pentru tablete, aplicatia pentru telefon aduce functiile de baza pentru prelucrarea imaginii pe un telefon mobil cu touchscreen.

 Noua aplicatie ofera functiile familiare din Photoshop, precum: instrumente de selectare, filtre, ajustarea culorii si a tonurilor. Aplicatia permite utilizatorilor sa aplice texte si efecte grafice, sa combine imagini folosind functia scribble si sa imbunatateasca sectiuni din imagine folosind instrumentul refine edge.

 Aplicatia poate edita imagini de pana la 12 MP si poate sincroniza automat imaginile in Adobe Creative Cloud care dispune de un spatiu de stocare gratuit de 2GB.

 Adobe Photoshop Touch pentru telefoane este disponibil incepand de azi in Apple App Store si Google Play, la pretul de 5 $.

 Pentru dispozitivele iOS, aplicatia necesita iPhone 4S, iPhone 5, si iPod Touch 5th; telefoanele trebuie sa ruleze versiunea Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) sau o varianta ulterioara.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.