Free cookie consent management tool by TermsFeed

Serviciul Watson Analytics oferit de IBM se afla in stadiul beta. Sistemul bazat pe limbajul natural ofera unelte de analiza predictiva si vizuala pentru solutiile business.

La inceputul verii, IBM a anuntat ca va investi peste 1 miliard de dolari in comercializarea Watson. Watson Analytics este o parte a acestui efort. Compania promite ca serviciul poate oferi o automatizare pentru task-uri ca pregatirea datelor, analiza predictiva si nararea vizuala.

IBM va oferi Watson Analytics ca un serviciu gratuit bazat pe cloud si va fi accesibil prin intermediul internetului de pe desktop si de pe dispozitivele mobile. De la anuntarea acestui serviciu, 22.000 de persoane s-au inregistrat pentru testarea versiunii beta a serviciului.

Lansarea Watson Analytics este urmata de anuntul facut de IBM in urma cu doua luni atunci cand compania a facut echipa cu Twitter pentru aplicarea tehnologiei Watson in analizarea datelor oferite de reteaua de socializare.

Sursa: Watson Analytics [IBM]

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.