Toshiba va lansa un laptop/tableta detasabila de 12,5 inci cu procesor Intel Core M Broadwell si cu pana la 16 ore de functionare pe baterie la inceputul anului viitor. Probabil compania va lansa produsul in cadrul evenimentului CES 2015 ce va avea loc in luna Ianuarie 2015.

Toshiba Portedge Z20t va avea un ecran IPS cu diagonala de 12,5 inci ce va rula o rezolutie FullHD de 1920×1080 pixeli cu suport touchscreen si suport optional pentru digitizerul Wacom.

Ca tableta, dispozitivul va folosi un procesor Intel Core M si grafica Intel HD 5300 alaturi de pana la 8GB capacitate a memoriei RAM si 256GB capacitate interna de stocare. Alaturi de specificatii, va dispune de un port micro HDMI, microUSB, card microSD, mufa pentru casti si o durata de viata a bateriei de pana la 8 ore.

In modul de folosire laptop, dispozitivul va va oferi o tastatura completa si touchpad, un port HDMI, doua porturi USB 3.0, VGA, Gigabit Ethernet si o baterie extra ce va dubla durata de lucru cu dispozitivul.

Alte specificatii includ o camera frontala cu un senzor de 5MP, conexiune WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0 si, optional, conexiune broadband pentru internet mobil.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.