Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a vândut la nivel mondial 6,2 milioane de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016. Este cea mai mare creștere a vânzărilor pentru PS4 înregistrată până acum în sezonul de iarnă.

În aceeași perioadă s-au vândut peste 50 de milioane de jocuri pentru PS4 iar jocul Uncharded 4: A Thief’s End s-a vândut în aproape 9 milioane de exemplare în întreaga lume. Jocul Uncharded 4: A Thief’s End îl puteți achiziționa de la eMag la un preț de aproximativ 180 de lei.

“Suntem extrem de recunoscători pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor PS4 și a partenerilor care ne-au ajutat să atingem cel mai mare prag de vânzări pe care le-am avut până acum în sezonul sărbătorilor de iarnă. Vrem să continuăm să păstrăm același ritm și în acest an prin extinderea portofoliului de titluri pentru PS4, prin îmbogățirea experienței revoluționare de joc pe PlayStation VR, prin îmbunătățirea experienței de joc de înaltă calitate pe PlayStation4 Pro, dar și prin dezvoltarea serviciilor noastre de rețea.

Vom rămâne consecvenți în a le oferi utilizatorilor de PS4 cea mai bună experiență de gaming.”

– a declarat Andrew House, președinte și Global CEO al Sony Interactive Entertainment.

În aceeași perioadă a anului trecut, au fost vândute 5,7 milioane de console la nivel global, iar în total, de la lansarea din 2013 și până la începutul lui ianuarie 2017, au fost cumpărate mai mult de 53, 4 milioane de console la nivel global.

Vânzări record s-au înregistrat și pentru titlurile disponibile pe consola PS4. Peste 50,4 milioane de copii au fost achiziționate în rețelele de retail. De asemenea, jocul Uncharted 4: A Thief’s End s-a înscris în rândul titlurilor de succes în această perioadă; până la data de 21 decembrie 2016 au fost vândute peste 8,7 milioane*4 de exemplare.

Consola de gaming PlayStation 4 de la Sony are un procesor AMD “Jaguar” cu opt nuclee pe 64 de biți, un procesor grafic AMD Radeon de ultimă generație, 8GB de memorie GDDR5, spațiu de stocare de 500GB sau 1TB, rețea Gigabit, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, două porturi USB 3.0, un port AUX, ieșire HDMI și ieșire optică digitală.

Pachetul consolei include un Controller Wireless DualShock 4, o pereche de căști mono, cablul de alimentare, cablul HDMI pentru conectarea la televizor sau monitor și un cablu USB.

Cel mai bun preț pentru PlayStation 4 îl puteți găsi la eMag. Modelul cu 500GB spațiu de stocare este disponibil la 1.190 lei iar modelul cu 1TB spațiu de stocare îl puteți achiziționa cu 1.880 lei. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina produsului pe eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.