Asus anunță noul smartphone ZenFone 3 Zoom care are ca punct principal de atracție un sistem dual pentru camera foto principală. Dispozitivul are un ecran bun, un senzor pentru recunoașterea amprentei, o carcasă metalică dar și o baterie cu o capacitate mare.

Camera foto principală a noului smartphone folosește un sistem dual cu doi senzori foto: un senzor principal de 12MP dar și unul secundar de 12MP cu lentile cu un zoom de 2,3X. Camera foto este asemănătoare cu cea folosită de Apple pe iPhone 7 Plus. Asus va include în pachetul software pentru camera foto și un mod Portret care adaugă o adâncime naturală a câmpului imaginilor captate dar această funcție va ajunge la utilizatori printr-un update viitor. Pe partea frontală este poziționată camera foto secundară care folosește un senzor de 13MP.

Alte specificații tehnice mai includ un ecran AMOLED cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, un senzor pentru citirea amprentei poziționat pe spate dar și o carcasă din material metalic. Procesorul folosit este modelul Snapdragon 625 de la Qualcomm iar bateria are o capacitate de 5000mAh. Asus nu a oferit detalii suplimentare despre noul ZenFone 3 Zoom.

Asus ZenFone 3 Zoom este programat să fie lansat pe piețe începând cu luna Februarie iar informații referitoare la preț nu sunt disponibile încă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.