Telefoanele Moto G4 și Moto G4 Plus sunt două dispozitive care se bucură de o popularitate mare și la noi în țară. Cele două dispozitive oferă specifiații tehnice bune la prețuri atractive alături și rulează sistemul de operare Android fără modificări suplimentare.

Moto G4 și Moto G4 Plus rulează în acest moment sistemul de operare Android 6.0 Marshamllow dar se pare că au început deja să fie actualizate la Android 7.0 Nougat. Actualizarea este disponibilă prin OTA, în India, pentru început.

Dimensiunea actualizării este de 773MB și aduce noi funcții Moto Actions care permite utilizatorului să micșoreze ecranul printr-un singur swipe. Aceasta este o funcție foarte utilă pentru cazurile în care utilizatorul folosește dispozitivul cu o singuraă mână. Actualizarea mai aduce utilizatorului un nou mod Doze, suport pentru împărțirea ecranului dar și alte funcții utile.

Actualizarea OTA (Over-the-Air) s face în mod automat atât pentru Moto G4 cât și pentru Moto G4 Plus când aceasta este disponibilă în regiune. Puteți verifica disponibilitatea unei actualizări accesând meniul Setări -> Despre telefon -> Actualizare dispozitiv.

Specificații, preț și disponibilitate

Lenovo Moto G4 și G4 Plus au specificații tehnice similare iar diferențele sunt date de prezența, pe modelul Moto G4 Plus, unui senzor de amprentă, a unui senzor magnetic dar și modelul senzorului foto folosit pe camera foto principală.

Specificațiile includ un procesor cu opt nuclee Qualcomm Snapdragon 617, 2GB până la 4GB memorie RAM, 16GB până la 64GB spațiu intern de stocare dar și un ecran IPS cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli.

Camera foto principală a modelului Moto G4 are un senzor de 13MP iar cea secundară are un senzor de 5MP. Bateria folosită are capacitatea de 3000 mAh iar sistemul de operare folosit este Android 6.0.1 Marshmallow, fără modificări. Modelul Moto G4 Plus are o cameră foto principală de 16MP și o cameră foto secundară de 5MP.

Moto G4 și Moto G4 Plus sunt disponibile la noi în țară la mai mulți operatori și retaileri. Modelul Moto G4 a fost lansat în exclusivitate la Orange iar aici este locul unde o să-l găsiți cel mai bun preț fie la un abonament nou cât și la liber. Modelul Moto G4 Plus cu 2GB memorie RAM și slot dualSIM poate fi achiziționat de la eMag la un preț de aproximativ 1,380 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.