Free cookie consent management tool by TermsFeed

Brățările inteligente sau chiar și ceasurile inteligente reprezintă mai mult decât un accesoriu simplu purtat la încheietura mâinii. Aceste mici dispozitive vă pot ajuta să vă monitorizați activitatea sportivă, să urmăriți bătările inimii, să monitorizați somnul sau le puteți folosi ca simple ceasuri.

Brățara Zeblaze ZeBand este disponibilă la pre-comandă la retailerul Gearbest la un preț acceptabil. Acest mic accesoriu este util pentru monitorizarea bătăilor inimii, este rezistent la apă, esta capabil să monitorizeze somnul, poate afișa notificări de la diferite servicii web sau rețele sociale iar bateria oferă utilizatorului o autonomie de până la 15 zile de utilizare în regim normal.

Specificațiile tehnice ale brățării ZeBand includ conectivitate Bluetooth 4.0 Low Energy, certificare IP67 pentru rezistență la apă, funcții reminder pentru apeluri și mesaje, permite afișarea de notificări de la Facebook, Gmail, Twitter sau WhatsApp dar și funcții pentru alarme sau notificări prin vibrații.

Zeblaze ZeBand include funcții pentru monitorizarea bătăilor inimii, are un pedometru, funcții pentru prevenirea sedentarismului dar și funcții pentru monitorizarea calității somnului. Ecranul folosit este unul atrăgător de tip OLED cu touchscreen și o rezoluție de 160×68 pixeli, bateria are o capacitate de 90mAh, brățara este din material cauciucat iar micul gadget este construit din aliaj de aluminium.

Materialele folosite în procesul de fabricație sunt de caliatet și puse la dispoziție de Bayer Germany iar brățăriel se pot schimba foarte ușor. Brățările sunt diponibile în patri variante de culoare: verde, albastru, negru și mov.

Brățara Zeblaze ZeBand este compatibilă cu orice dispozitiv care rulează cel puțin sistemul de operare Android 4.4 sau iOS 8.0. Aceasta este disponibilă la pre-comandă la Gearbest la un preț de aproximativ 25$ iar livrările vor începe cu data de 25 Octombrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.