Samsung a lansat o nouă tabletă cu Windows 10 denumită Galaxy TabPro S Gold Edition. Dispozitivul se adresează utilizatorilor business dar și clienților obișnuiți care doresc o tabletă performantă ușoară cu o tastatură detașabilă și care pune un mare accent pe portabilitate.

La nivel de specificații tehnice, Galaxy TabPro S are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 12 inci capabil să afișeze o rezoluție de 2560×1440 pixeli, folosește un procesor Intel Core M3 6Y30 care rulează la o frecvență de 2,2GHz alături de grafica generată de o unitate Intel HD Graphics 615. Dispozitivul dispune de 8GB capacitate a memoriei RAM alături de 256GB spațiu intern de stocare SSD și o baterie cu capacitatea de 5200mAh.

Camerele foto folosesc senzori de 5MP și dispune de un singur port USB 3.1 de tip C. Acesta poate fi extins prin folosirea unui accesoriu adaptor multiport care adaugă un port adițional HDMI și un port USB de tip A pentru atașarea dispozitivelor externe.

Tableta oferă suport pentru funcția Samsung Flow care permite conectarea la un telefon Samsung pentru înaintarea mesajelor text, afișarea notificărilor și a apelurilor. La nivel de accesorii, Samsung pune la dispoziția clienților și stilusul TabPro Pen care este comercializat separat la un preț de 50$ dar și tastatura detașabilă care este inclusă în prețul tabletei.

Specificații Galaxy TabPro S

Ecran:Super AMOLED, 12 inci, rezoluția de 2160×1440 pixeli
Procesor:Intel Core M3-6Y30 de 2,2GHz
Memorie:8GB capacitate memorie RAM

 

256GB spațiu de stocare SSD

Camere foto:două camere foto de 5MP
Conectivitate:Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, USB 3.1 de tip C
Baterie:5200mAh
Sistem de operare:Windows 10 Home

Tableta Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition este disponibilă în SUA la un preț de aproximativ 1000$ și nu avem informații referitoare la disponibilitatea produsului pe alte piețe internaționale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.