Free cookie consent management tool by TermsFeed

Poate este prea devreme dar o pregatire si o buna organizare timpurie a atacului pentru Black Friday 2013 nu este niciodata un lucru rau, ci din contra. Anul precedent, Black Friday a avut un succes enorm, prabusind serverele magazinelor online, preturi ce au explodat si oferte de nu stiai pe unde sa o apuci, dar anul acesta?

Analizand si urmarind, cel mai mult mi-a atras atentia magazinul online eMag, din punctul meu de vedere a oferit cel mai mare boom de oferte care mai de care mai bune devenind astfel unul din brandurile romanesti ce poate fi comparat cu BestBuy.

Cum ne pregatim pentru Black Friday in 2013?
Da, mai este destul timp? Mai este, in acest an, Black Friday este pe 29 Noiembrie, pare mult mult? Nu pare deloc din punctul de vedere al comerciantilor si al afiliatilor acestora care si-au inceput pregatirile inca de mult timp.

Potrivit BusinessCover, eMag a investit 300.000 mii de euro in infrastructura proprie pentru prevenirea accidentelor si pentru a pastra siteul online indiferent daca numarul de accesari este imens in acea zi. Ideea de Black Friday este foarte buna din punctul meu de vedere si aduce o crestere mai mare de interes atat comerciantilor dar si cumparatorilor oferindu-le astfel oferte de nota 10.

Black Friday nu poate aduce numai bine, ar trebui sa ne gandim si la magazinele „fantoma” sau la magazinele care se joaca cu marketingul si cu increderea oamenilor. Uneori ofertele nu sunt chiar oferte, acestea pot deveni cu usurinta capcane pentru destui cumparatori amatori. Cand zic amatori ma refer la persoane care nu au informatii necesare despre un magazin online sau la persoanele care nu stiu care magazine sunt in topuri, magazine putin cunoscute sau chiar necunoscute/aparute peste noapte.

Un sfat din partea echipei noastre: incercati sa beneficiati de ziua Black Friday in acest an urmarind oferte de la magazine cunoscute, de la magazine recomandate de specialisti si incercati sa nu faceti cumparaturi de la magazine mai putin cunoscute pentru ca nu se stie niciodata, cum se spune: „paza buna trece primejdia rea„.

Sa ne auzim de bine si incercati sa nu aglomerati webul pe 29 Noiembrie :)

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.