Pregatiti-va pentru Snapdragon 800

Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon 600 a devenit rapid un chipset de top pentru dispozitivele Android, la fel si Snapdragon 400, odata cu lansarea HTC First. Aceste doua modele sunt foarte performante, insa multi dintre utilizatori isi doresc ca  mult mai performantul Snapdragon 800 sa apara pe dispozitive, asta dupa ce acesta a putut fi testat pe o tableta la un eveniment CES.

Desi va trebui sa mai asteptam pana la lansarea dispozitivelor care vor beneficia de acest nou chipset, stirea care face inconjurul lumii este aceea ca productia in masa va incepe in aceasta luna.

In lupta dintre Krait 400 si Adreno 330 GPU, Qualcomm Snapdragon 800 se detaseaza si se pare ca va fi CPU-ul folosit pentru viitoarele telefoane inteligente. Deoarece productia in masa va incepe cel mai probabil in mai, este posibil ca primele modele care vor folosi acest chipset sa poata fi vazute la evenimentul IFA din aceasta vara sau chiar mai devreme. Este foarte posibil sa vedem un Android cu procesor Snapdragon 800 undeva la mijlocul lunii august.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus