Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un TV Box este o unealtă indispensabilă pentru situația în care doriți extinderea funcționalitățilot unui televizor. Acest mic dispozitiv rulează sistemul de operare Android și pot fi instalate diferite aplicații ce pot permite urmărirea clipurilor pe YouTube, navigarea pe internet folosind browser-ul integrat și puteți instala diferite aplicații care livrează conținut video cu plată precum Netflix sau HBO Go.

În oferta Gearbest putem găsi listat și TV box-ul Beelink Mini MXIII II care include printre specificațiile sale un procesor quad-core, 2GB capacitate a memoriei RAM și este disponibil la un preț acceptabil.

Specificațiile tehnice complete includ un procesor quad-core Amlogic S905X care rulează la frecvența de 2.0GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM de tip DDR3 și 16GB spațiu intern de stocare. Procesorul grafic este Mali-450 iar sistemul de operare folosit este Android 6.0 Marshmallow.

La nivel de conectivitate, dispozitivul dispune de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, dispune de un port HDMI, port LAN de tip RJ-45, port USB 2.0, are un slot pentru un card microSD și are o ieșire audio optică. Dispozitivul se alimentează folosind o sursă externă și are dimensiunile 9.60×9.60×1.60 cm așa că putem spune despre acesta că este un gadget micuț.

Specificații tehnice Beelink Mini MXIII II

Procesor:Amlogic S905X, quad-core de 2.0GHz
Procesor grafic:Mali-450
Memorie:2GB capacitate RAM 16GB spațiu de stocare cu suport microSD
Conectivitate:Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 2.0, LAN, SPDIF
Formate decodate:H.264/AVC, H.265, RealVideo8/9/10
Formate video:1080P, 4K, AVI, AVS, DAT, H.265, ISO, MJPEG, MKV, MP4, MPEG, MPEG-1, MPEG-4, RM, VC-1, VP9 Profile-2, WMV
Formate audio:AAC, FLAC, MP3, OGG, RM, WMA
Sistem de operare:Android 6.0 Marshmallow
Software:KODI Media Center, actualizări OTA

Acest mic TV Box vine la pachet alături o telecomandă utilă, un cablu HDMI, sursă externă de alimentare și un manual de utilizare în limba Engleză. Puteți achiziționa dispozitivul Beelink Mini MXIII II de la Gearbest la un preț de aproximativ 44$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.