Free cookie consent management tool by TermsFeed

Etapa finală a primului turneu național de League of Legends i-a adus față în față pe Great! Team și Nexus Gaming, aceștia din urmă fiind și cei care au plecat acasă cu titlul de campioană națională. Evenimentul organizat de Riot Games și ESL România a reunit peste 200 de echipe de jucători profesioniști sau simpli împătimiți ai celebrului joc online.

Primul mare turneu de League of Legends din România, adus în premieră în țara noastră de Riot Games și ESL România, a reunit față în față, pe lângă jucători profesioniști, cu experiență în turnee internaționale, și o serie de tineri fani ai celebrului joc, aflați pentru prima oară într-o competiție profesionistă de esports. Dintre cele peste 200 de echipe înscrise, Great! Team și Nexus Gaming au fost cele două care au reușit să parcurgă drumul până în finala turneului, disputându-și titlul de campioană națională.

Cele două echipe s-au înfruntat, în etapa offline a turneului, în fața a câteva sute de oameni prezenți într-una din sălile Auditorium Pallady și a altor câteva zeci de mii care au urmărit finala live, pe postul de televiziune Utv sau pe platforma online de streaming, Twitch.

După mai bine de două ore și două meciuri strânse, Nexus Gaming a devenit câștigătoarea trofeului de campioana națională la League of Legends. Echipa își adaugă astfel în palmares acest titlu, după ce a reprezentat anul acesta România la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice din Jakarta, Indonezia, și în seminafinalele GeForce Cup din Varșovia, Polonia.

Primul turneu național de League of Legends a avut toate ingredientele unei mari competiții internaționale: pe lângă difuzarea live pe un post de televiziune distribuit, la nivel național, de toți marii operatori de servicii de cablu, finala turneului a fost dezbătută atât de o echipă de comentatori formată din streameri de pe celebra platformă Twitch, dar și de o echipă de analiști, formată din alți jucători profesioniști de League of Legends.

Premiile primului turneu național de League of Legends au fost de 4000€, jumătate din sumă revenind campioanei, 1000€ ocupantei locului doi, restul sumei împărțindu-se în două premii pentru ocupanta locului III, respectiv IV.

Înregistrarea integrală a primului turneu național de League of Legends poate fi urmărită pe twitch.tv.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.