Proiect de lege pentru reglementarea internshipului

Uniunea Studentilor din Romania desfasoara in intervalul 17 martie – 17 aprilie, campania nationala de informare si dezbatere, avand ca principal scop sensibilizarea opiniei publice fata de proiectul Legii internship-ului, precum si obtinerea sprijinului factorilor de decizie din administratia locala si centrala.

Legea Internshipului este o initiativa a Uniunii Studentilor din Romania menita sa creeze o punte de comunicare intre mediul universitar şi instituţiile private şi sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru student, cat şi pentru angajator sau instituţiile de invaţamant superior.

Campania derulata sub sloganul „Internship: Realitate europeana, sansa romaneasca” presupune desfasurarea pe parcursul unei luni a unor dezbateri pe tema Legii Internshipului in urmatoarele centre universitare din tara: Bucuresti, Cluj, Iasi, Suceava, Targu-Mures, Sibiu, Brasov, Oradea, Targoviste, Arad, Timisoara, Craiova, Constanta, Pitesti, Ploiesti.

Instrumentul de baza il constituie site-ul campaniei, uniunea.ro, precum instrument de baza al demersului Uniunii Studentilor din Romania, scopul fiind acela de a reflecta opiniile cetatenilor fata de proiectul legislativ menit sa vina in intampinarea nevoilor tinerilor. Mai multe detalii despre parcursul legii, dezbaterile din principalele centre universitare din tara sau informatii legate de feedback-ul autoritatilor gasiti pe canalele oficiale de informare ale USR www.uniunea.ro si facebook.com/usr.ro. Platformele online sunt actualizate constant, tocmai pentru a mentine o comunicare eficienta cu beneficiarii proiectului Legii Internshipului, tinerii.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus