Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xiaomi începe să devină ușor un nume destul de cunoscut și în afara țării sale natală China. Dacă nu sunteți familiarizați, Xiaomi produce atât telefoane inteligente, phableturi, tablete, baterii externe, routere iar asta pe lângă multe alte accesorii interesante de o calitate mult mai ridicată față de ce ne-am aștepta de la multe produse dezvoltate de companiile din China.

Everbuying este un retailer din China ce oferă produse de pe piața locală oricărei persoane interesate, indiferent de locația sa iar livrările sunt gratuite. În această perioadă, Everbuying organizează o campanie de reduceri în care oferă produse Xiaomi la prețuri mai mici cu peste 50% față de valoarea lor normală.

Printre produsele aflate în campanie putem aminti de:

  • Bateria externă Xiaomi Quick Charge cu capacitatea de 10400mAh ce este disponibilă la un preț de sub 20$;
  • Xiaomi MI4I – phabletul cu un ecran IPS FullHD, Android 5.0, conectivitate 4G la rețea asta pe lângă 2GB capacitate a memoriei RAM, procesor octa-core pe 64 de biți de 1,7GHz dar și o cameră cu un senzor de 13MP;
  • Xiaomi Note – un phablet cu un ecran FullHD de 5,7 inci, conectivitate 4G la rețea, procesor quad-core de 2,5GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și o cameră foto principală cu un senzor de 13MP;
  • Xiaomi Mi Pad – o tabletă cu un ecran de 7,9 inci și o rezoluție QXGA, procesor quad-core pe 64 de biți ce rulează la frecvența de 2,2GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM și o baterie cu capacitatea de 6700mAh;
  • dar și multe alte accesorii: brățara fitness Xiaomi Mi Band, adaptorul portabil WiFi Xiaomi Mi WiFi, camera de acțiune Xiaomi Yi, un difuzor wireless foarte bun sau căștile metalice in-eran Xiaomi Piston 3.

Ofertele sună foarte bine așa că dacă sunteți interesați puteți accesa pagina acestora pe site-ul retailerului Everbuying.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.