Free cookie consent management tool by TermsFeed

Luni, în Japonia, Toshiba a lansat noul convertibil dynaPad, o nouă tabletă cu Windows 10. Microsoft și Toshiba au o istorie puternică de parteneriate ce datează încă de la lansarea primului Toshiba PC cu 30 de ani în urmă.

Toshiba a fost prima companie ce a integrat recunoașterea facială necesară utilizării împreună cu Windows Hello pe un dispozitiv dedicat utilizatorului obișnuit pe laptopul Satellite Radius 12.

Toshiba dynaPad este un nou convertibil ce încurajează creativitatea și crește productivitatea. Acesta deține un dock pentru tastatură foarte subțire și un Stylus ce are o precizie ridicată cu 2048 niveluri de presiune. Pe lângă componentele hardware, dynaPad include și versiuni actualizate pentru aplicațiile business puse la dispoziție de companie iar printre acestea putem enumera TruNote, TruCapture dau TruNote Clip.

Ca și specificații, dynaPad are un ecran IPS FullHD cu diagonala de 12 inci ce oferă un unghi mare de vizualizare, procesor Intel Atom ce rulează la frecvența de 1,44GHz și 4GB capacitate a memoriei RAM. Dispozitivul cântărește 996g și are o grosime de 14,9 mm (fără tastatură are o grosime de 6,6mm și cântărește 569g).

Convertibilul are suport pentru funcția Continuum din Windows 10 și va fi disponibil în SUA și Europa începând cu prima parte a anului viitor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.