Producătorul de dispozitive mobile Cubot ne poate surprinde pe toții cu produsele sale la prețuri foarte accesibile iar magazinele online ca și Gearbest ne poate aduce în prim plan super oferte la produsele companiei Cubot.

Despre asta vom discuta și în continuare, adică despre telefoane mobile inteligente produse de Cubot oferite la prețuri accesibile de către Gearbest. Printre ofertele listate de retailer putem aminti de:

Cubot H1 este un phablet 4G cu un ecran IPS HD cu diagonala de 5,5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare dar și cameră foto principală cu un senzor de 8MP. Dispozitivul are o super baterie cu capacitatea de 5200mAh, rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și are disponibile două sloturi pentru cartela SIM. Phabletul este disponibil la un preț de doar 130$.

Cubot X15 este un phablet ce oferă o conexiune 4G la rețea, ecran IPS FullHD cu diagonala de 5,5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, baterie cu capacitatea de 2750mAh, cameră foto principală cu un senzor de 16MP dar și suport pentru conexiune OTG. Phabletul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și poate reprezenta o alegere excelentă pentru un smartphone cu specificații foarte bune la un preț de doar 140$.

Cubot X9 este fratele mai mic al modelului anterior, acesta are un ecran cu diagonala de 5 inci și oferă utilizatorilor o conexiune 3G la rețeaua mobilă. Alte specificații mai includ un procesor cu opt nuclee, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, rezoluție HD, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și o baterie cu capacitatea de 2200mAh. Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 4.4 și oferă posibilitatea adăugării unui card microSD. Gadgetul este disponibil la un preț de doar 130$.

Alte oferte mai includ dispozitivele Cubot X10 la un preț de 150$, Cubot X11 la un preț de 180$ sau Cubot X12 la 94$. Dispozitivele pot fi livrate gratuit în România fără taxe suplimentare de transport.

Puteți vizualiza oferta completă a retailerului pe Gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.