Protejează-ți ochii și investiția de ochelarii Ray-Ban contrafăcuți

Campanie împotriva produselor contrafăcute Ray-Ban

Conform unui articol publicat de AdPlayers, Ray-Ban a închis în țara noastră mai mult de 30 de site-uri care vindeau produse contrafăcute iar altele 39 sunt în curs de închidere. Aceste infromații au fost oferite de Luxottica Group, compania care deține marca Ray-Ban iar acestea sunt doar primele rezultate ale campaniei de combatere a fenomenului de produse contrafacute a ochelarilor de soare Ray-Ban in Romania si solicita implicarea directa a consumatorilor sai loiali in aceasta.

Utilizatorii efectuează nu mai puțin de 32.000 de căutări pe internet/Google în fiecare lună după anumite cuvinte-cheie ce sunt asociate cu marca Ray-Ban. Majoritatea rezultatelor acestor căutări conduc posibilii clienți către site-uri ce comercializează produse contrafăcute. Printre site-urile închise se numără: www.rayban80.eu, www.ochelarirayban.ro, www.rayban-romania.eu, www.raybanoutlet.ro, www.ochelari-originali.eu, www.rayban-shop.info, www.rayban.com.ro, www.ray-banstore.ro, www.raybans.ro, www.rayban-concept.ro.

„Vederea este un “bun” al fiecăruia dintre noi care trebuie protejată cu responsabilitate- “bucata de plastic” pe care o reprezintă o pereche de ochelari de soare contrafăcuți permite trecerea unei cantități mult mai mare de radiații UV și este o veritabilă armă letală asupra retinei căreia îi poate provoca arsuri sau chiar boli avansate cum ar fi cataracta”. — reprezentanți ai companiei Luxottica Group.

Clienții care au fost păcăliți și au achiziționat un produs contrafăcut sub marca Ray-Ban au posibilitatea de a raporta deținătorului mărcii respectivul site. Pentru a raporta un site care comercializează produse contrafăcute puteți vizita ray-ban.com.

Sub titlul “Țara, țară, vrem ostași!” marca a demarat o amplă luptă cu contrafacerile Ray-Ban în „coaliție” cu consumatorii săi fideli. Medalia de „razboi” cu “100% nivel de incredere” a fost acordată unor magazine ce respectă valorile mărcii Ray-Ban și consumatorii, condiții care au dus la certificarea angajamentului respectivelor puncte de vânzare a mărcii.

Dacă ești în căutarea unei perechi de ochelari ce poartă marca Ray-Ban o poți face prin intermediul magazinelor online Lensa sau eMag.

Lensa este unul din magazinele de optică specializate care deține o autorizare din partea titularului mărcii de drept alături de eMag (iar acestea sunt doar câteva exemple). Luxottica Group a oferit mai multe licențe atât magazinelor online de la noi din țară cât și mai multor magazine fizice (lista poate fi consultată la ray-ban.com).

Cauți o pereche de ochelari de calitate?

Alege marca Ray-Ban. În cadrul magazinelor online Lensa sau eMag poți găsi o varietate de produse de unde poți face alegerea potrivită. Protejează atât investiția făcută cât și ochii alegând un produs original.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus