Producătorul Xiaomi se pregătește să lanseze un nou phablet din familia de produse Mi Note. După ce a lansat Mi 4s, Redmi Note 3 și modelul de top Mi 5, au început să apară numeroase informații referitoare la phabletul high-end Mi Note 2. Jin Lin, CEO-ul companiei a declarat că în luna Iulie va fi lansat un dispozitiv cu specificații de top. Zvonurile sugerează că acel dispozitiv nu este altul decât Mi Note 2.

Viitorul Mi Note 2 va fi lansat ca succesor al produsului inițial Mi Note lansat în ianuarie 2015. Conform zvonurilor din presă, Xiaomi lucrează la două versiuni ale produsului Mi Note 2: o variantă standard și o variantă cu specificații mai bune.

Versiunea standard va folosi un procesor Snapdragon 820 alături de 4GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Cealaltă variantă – Mi Note 2 Edge – va include un procesor Snapdragon 821 – care este o versiune îmbunătățită a modelului Snapdragon 820 și 6GB capacitate a memoriei RAM, așa cum este trendul modelelor de top lansate în această perioadă.

Informațiile din presă susțin că modelul mai performant va include și 256GB spațiu intern de stocare dar și un sistem dual al camerei foto – la fel ca pe modelele LG G5 sau Huawei P9. Mai multe surse susțin că Mi Note 2 Edge ar putea avea un ecran cu margini curbate – la fel ca telefonul de top Galaxy S7 Edge lansat de Samsung. Toate aceste informații rămân la nivel de zvonuri în acest moment.

Pe lângă noile telefoane de top, informațiile apărute în mediul online vorbesc și despre un nou dispozitiv Notebook ce va fi lansat tot în luna Iulie. Acest produs va fi un laptop cu un ecran de 12,5 inci cu carcasă metalică. Acestea sunt informațiile vehiculate în presă, o să revenim cu un nou articol de îndată ce vom avea mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.