Moto Maker este o unealta populara in SUA pentru utilizatorii ce doresc sa isi personalizeze dispozitivul dar directorul executiv al companiei are planuri mai mari in legatura cu unealta de personalizare. Dennis Woodside vede Moto Maker ca o unealta capabila nu doar pesonalizarea designului dispozitivului dar si functionalitatea acestuia. Acesta se referea, desigur, la Project Ara.

Ideea este ca putem avea un ‘schelet’ (sasiu) ce tine laolalta un set de componente iar acestea se pot schimba.” O explicatie a proiectului Ara prezentat in Octombrie. Conform directorului executiv, prototipul este „destul de aproape” pentru a fi lansat iar produsul final isi poate gasi calea in Moto Maker.

Ara este destul de departe dar putem vedea cum toate lucrurile se leaga si, odata ce vom introduce materiale noi in Moto Maker, putem urmari evolutia temei pe viitorul liniei noastre de produse.” Este o predictie vaga dar este incurajator sa auzim ca platforma de personalizare ar putea creste.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.