Informatiile despre faptul ca cipsetul Snapdragon 810 tinde sa se supraincalzeasca nu a oprit producatorii de dispozitive sa il foloseasca.

LG a fost primul producator ce a anuntat ca va folosi noul SoC pe noul LG G Flex 2. Compania a spus ca se va descurca cu emisiile de caldura ale procesorului. In timp ce acesta este un semn bun, poate fi si o confirmare ca Snapdragon 810 se incalzeste mai mult decat ar prefera unii.

Aceasta problema a fost sursa mai multor stiri despre faptul ca Samsung va renunta la folosirea noului cip in favoarea celui propriu dezvoltat, Exynos, pentru viitorul varf de gama Galaxy (probabil denumit Galaxy S6). Se pare ca Qualcomm lucreaza la rezolvarea problemelor cu supraincalzirea iar compania ar putea avea o solutie pentru Samsung pana in luna Martie.

Nu se stie daca problemele vor fi rezolvate la timp in concordanta cu planurile Samsung pentru fabricarea noii linii de dispozitive pentru acest an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.