Ceasul inteligent de la Qualcomm: Toq va fi disponibil pe piata incepand cu 2 Decembrie la un pret de 349.99$. Qualcomm, de obicei, este compania din spatele cortinei pe piata tehnologiei si s-a aratat interesata de segmentul ceasurilor inteligente si va lansa primul sau produs pe 2 Decembrie.

Qualcomm Toq va fi disponibil pentru cumparare pe 2 Decembrie, Cyber Monday. Acesta va avea un displau Qualcomm Mirasol pentru un consum mic de energie, acesta va ramane aprins tot timpul iar bateria sa va oferi o durata de viata pentur cateva zile („always-on experience” si „multiple days” conform Qualcomm).

Ceasul va fi disponibil in editie limitata, acesta are rolul de a prezenta noile tehnologii ale companiei ca: Mirasol, AllJoyn (proiectul open source „Internet of Everything„) si incarcarea wireless WiPower LE.

Ceasul inteligent Toq va fi compatibil cu toate dispozitivele Android incepand cu versiunea 4.0.3 a sistemului de operare, Android 4.3 Jelly Bean este recomandat. Pretul gadgetului va incepe de la 349.99$ si va fi disponibil doar in magazinul online Qualcomm: qualcomm.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.