Flipboard s-a lansat pentru dispozitivele Windows 8.1. Aplicatia a mai fost prezentata la evenimentul Nokia World in Abu Dhabi luna trecuta dar versiunea finala este disponibila in magazinul de aplicatii Windows Store de curand. Daca ati folosit Flipboard pe dispozitivele Android sau iOS atunci versiunea Windows 8 va va fi familiara. Versiunea pentru Windows 8.1 ofera Live Tile pe Start Screen. Ca si alte aplicatii, aceasta ofera previzualizari ale articolelor in mod dinamic cu optiunea de a crea Live Tile aditionale pentru sectiuni diferite.

Flipboard ofera articole si stiri intr-un stil revista. Puteti cauta articole, publicatii iar utilizatorii pot adauga continut propriu in aplicatie, totul este prezentat ca si cand ati citi o revista, intorcand paginile. Flipboard ofera suport pentru gesturi, in bara aplicatiei gasim optiuni ca: abonare, refresh sau Pin la Meniul de Start Windows 8.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.